Maxana   >   Reklamáció & Visszaküldés

Reklamáció & Visszaküldés

Minden egyes termékünkre 24 hónap garanciát adunk gyártási hibák esetén. (§ 620 et seq., Coll., Civil Code) Bármikor visszaküldheti a terméket különösebb kifogás nélkül 14 napon belül, használatlanul.

Sérült áru esetén, kicseréljük a terméket (a postaköltséget mi álljuk), vagy visszatérítjük a pénzét. Kérjük, hogy NE utánvétes fizetéssel adja fel a csomagot, mivel ezeket nem vesszük át, és visszaküldjük.

Amennyiben szeretné visszaküldeni vagy kicseréltetni csomagját, írjon emailt nekünk a következő címre: info@maxana.hu, az emailben tüntesse fel a számla számát és a termékek azonosító számát, amiket visszaküldene

Amikor visszaküldi vagy kicserélteti a terméket, kérem töltse le ezt a NYOMTATVÁNYT és töltse ki. Csatolja hozzá a termékekhez, amit visszaküld, és jól rögzítse hozzá a csomaghoz, hogy megelőzzön minden további károsodást a szállítás során.

Küldje a csomagot a következő címre:

 

Visszaküldési cím

FROGMAN s. r. o. - 4507
Filip Radu-Mihail
Széchenyi u. 44-46
4110
BIHARKERESZTES
Tel:
004 0748 228522

Kérem ne felejtse el hozzáírni a 4507 ID számot a cégnévhez, ez segíti a csomagja gyorsabb beazonosítását. Köszönöm!

Fenntartjuk a jogot, hogy 30 napon belül megvizsgáljuk a panaszát.(§ 19 cColl., Consumer Protection Act) A pénzt csak arra a névre utalható vissza, akinek a neve a számlán áll.

Amennyiben a reklamáció vagy csere egy olyan termékre vonatkozik, amihez ajándék is járt, kérem küldje vissza a többi termékkel együtt az ajándékot is.

Nem fogadjuk el azoknak a termékek cseréjét és/vagy visszatérítését, amiket már átszabatott a saját méretére. (§ 53, para. 8c Coll. Civil Code)

Heti akció

Ingyenes házhozszállítás

Helyi magyar cím a visszatérítéshez