Maxana   >   Mérettáblázat

Mérettáblázat

Hasonlítsa össze az Ön saját méreteit a táblázatban találhatókkal, hogy megtalálja az Önhöz illő tökéletes ruhadarabot. Mivel a vásárlás előtt nem tudja felpróbálni a termékeket, ügyeljen arra, hogy a lehető legpontosabban mérje le magát, és ezáltal a méretben leginkább Önhöz illő méretet tudja választani. 

Több fajta mérettáblázat van, melyek alapvetően a férfiak, nők és gyermekek között oszlik meg, valamint ruhatípus szerint vannak felosztva. Mindazonáltal figyelembe kell venni, hogy a beszállítók méretezése eltérő lehet, ezért különösen fontos, hogy alaposan ellenőrizze a táblázatot, mely minden terméknél megtalálható. A táblázatban szereplő méretek NEM a ruhák, hanem az azokat viselő emberek méretei. A szélesség és hossz függ magától a termék típusától - abban a tekintetben, hogy szükség van-e extra térre a kényelmesség, laza viselet érdekében (alsónemű, laza felső, passzos blúz, stb.).

 

Hogyan határozza meg a méreteit?

Húzza ki magát, viseljen csak fehérneműt és mindig szorosan test mellett mérjen. Mérjen a lehető legpontosabban, ha lehet, kérjen segítséget ismerősétől.

Minden méret centiméterben van megadva.

 

Női ruházat - Általános mérettáblázat

Egyes termékek esetében változhatnak a méretek. Az adott termékre vonatkozó méretek magánál a terméknél vannak feltűntetve. 

 

 

Fehérnemű

Melltartó:

Pamut trikók és alsóneműk:

Férfi és Gyermek ruházat

A termékek sokszínűségének köszönhetően az adott termékekre vonatkozómérettáblázatok azok leírásánál találhatóak.

 

Méret táblázat férfi és gyermek ruházat megtalálható sokszínűségéről egy konkrét terméket e-bolt.

Heti akció

Ingyenes házhozszállítás

Helyi magyar cím a visszatérítéshez