Maxana   >   GYIK

GYIK

Itt találhatja a gyakran ismételt kérdéseket összegyűjtve. Amennyiben másfajta kérdése van, tegye fel bátran nekünk!

 

Miért olyan drágák a ruháink?

A legfőbb oka annak, hogy ruháink első ránézésre drágának tűnhetnek az, hogy cseh terméket árusítunk. Beszállítóink szigorúan cseh vállalatok. Büszkén támogatjuk ezáltal a cseh gazdaságot, mely piacot elöntöttek Kínából, Taiwanból és Bangladeshből származó olcsó termékek. Így az áraink alakításánál figyelembe kellett vennünk, hogy az így kapott munkaerő drágább, mint a harmadik világbeli országokban - ahol nem ismeretlen a gyermekmunka sem. 

Másik egészen egyértelmű oka a magasabb árainknak a kiváló minőség és azon szolgáltatás nyújtása, mely által Ön könnyen érvényesíteni tudja igényeit a visszatérítés kapcsán is. 

 

Mekkora a termékek hossza?

Minden terméknél feltűntetjük annak hosszát, mely függ az adott termék stílusától, valamint karakterétől. A hossz pedig - természetesen - a mérettől függ.

Jóllehet a legtöbb esetben a termékek hossza a készre gyártott kollekciók méreteitől függ. Amennyiben az alábbi logót látja feltűntetve, azon termékünket több, mint egy méretben kínáljuk:

 

Továbbá ajánlatunkban szerepel az a szolgáltatást is, melnyél megválaszthatja a termék hosszát, saját magára szabva, legyen szó nadrágról, blúzok ujjáról, stb. Ennek igénybevételére az eredeti ár 10%-t számítjuk fel. Az alábbi logóval ellátott modellek esetében érvényes ez a szolgáltatásunk:


Maxananak vannak üzletei?

Igen, van a Míru utca, 2065., 73801, Frýde-Místek, Csehország címen. 

Nyitvatartási idő hétfőtől péntekig 8-17 óra között.

Termékek visszaküldése vagy visszatérítése lehetséges?

Ön nem vállal kockázatot, mikor velünk vásárol! Egy hónapon belül visszaküldheti hozzánk a méretben nem passzoló darabot anélkül, hogy megindokolná, vagy egyszerűen ki is cserélheti másra. Ezen kicserélt termékeket INGYEN küldjük el Önnek.

A visszatérítés, vagy termékcsere részletes leírása megtalálható a Visszatérítés fül alatt - mely minden postázott termékünknél szerepel -, vagy EZEN az oldalon.

Amennyiben további kérdése lenne a témával kapcsolatban, bátran vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@maxana.hu e-mail címen. 

Heti akció

Ingyenes házhozszállítás

Helyi magyar cím a visszatérítéshez